Thursday, April 5, 2018

Komen Paling 'Pelik' Setakat Ini


hai korang
sejuk eh pagi ni
rasa macam nak pakai stokin je
# tiba-tiba teringat mangsa banjir di negeriku beberapa tahun yang lepas. diorang tinggal dalam khemah
macam mana lah agaknya menghadapi cuaca sejuk camni, huhu

eh, ni nak citer pasal pengomen kat blog
tipulah kalau blogger tak suka bila ada orang komen, huhu
aku ngaku suka baca komen sesapa yang singgah kat blog aku
sebab taknak terlepas pandang semua komen
aku setting semua komen kena approve baru publish
# setakat ni takde lagi komen mengutuk, yelah.. aku bukan blogger femes pun

tapi, ni komen paling 'rare' aku dapat


berminat?
pm dia, jangan pm aku ye
hehe


3 comments:

Siqah Hussin said...

Serius, komen ni memang paling rare. Haha. Tuyul pun dah ada promosi sekarang. lol

HeNRieTTa JoSe said...

mmg rare,seram pun ada....

paridah said...

SUKA JUGA CEK SESEKALI