Tuesday, April 11, 2017

Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah


Assalamualaikum dan Selamat Pagi
ada lagi ke yang singgah sini?
hahaha
macam takde je

Takpelah, sapu sawang kejap
* mana penyapu ni? penyapu pun dah hilang kot sebab lama tak guna*

 Didoakan semua sahabat blogger yang singgah sini dipermudahkan segala urusan dan dimurahkan rezeki sama ada yang bekerja atau yang berniaga
Aminnnn

Pagi ni seperti biasa, syukur masih diberi kesempatan bernafas dimuka bumi ini
Dapat tengok anak-anak bersiap ke sekolah
Dapat siapkan mereka sarapan walaupun simple amat
Tapi pinggan tetap licin, hehe
Pinggan licin petanda sedap lah kot

Dah lama tak singgah blog kengkawan
Masih ada yang aktif @ bersawang macam aku jugak?

Sebenarnya banyak nak tulis, sebagai kenangan 
takde yang singgah @ komen pun takpe lah

Emm harap penyakit M ni cepat lah hilang
okbai


13 comments:

Nieda ramly said...

assalamualaikum irfa . akak singgah sini

idzwa kamaruddin said...

Ade ade..saya ade je ni ;)

paridah said...

WAH BERSARAPAN ROTI BAKAR SEDAP N MENGENYANGKA TU

HeNRieTTa JoSe said...

yummy...naseb baik dh sarapan...hehehe...selamat menyapu sawang...rietta pown sama gak bersawang....hehehe...

~adeQ~ said...

malas tulis, tapi takde butang LIKE. hehehe...saya pun dah lama tak menulis di blog kak.

wani said...

wohh mereka mengupdate blog pulakkk,,,,blog kami dah bersawang dahh hihu...

Puteri Satu said...

amiin.... sedap pulak nampak roti telur tu.. puasa2 gini..hehhehe...

E'in said...

sedapnye roti telur tu.. e'in suke.. :)

zana-norzana said...

Assalamualaikum Irfa........... Sama lah kita bila virus "M" menyerang.

Nizam.Ariff said...

Jadikan blog spt diari pun idea yg bagus gak....

kesoma rai said...

sama lah kita.. aku pun tetiba menyapu sawang kat blog ni..

Nora Karim said...

Saya singgah.. hehehe saya pun kadang-kadang mood blogging ke laut.. banyak nak share tapi bila pergi balik amik anak, kemas rumah... masak semua dah tak larat nak fikir ke blog. Laptop pun dah minta nyawa.. lagi la payah nak blog.. huhuhu

ct cheery said...

Boleh tak nengok roti tu pun terliur.... Hahaha 😂