Friday, February 3, 2017

Entri Pertama Tahun 2017


Assalamualaikum Blog Kesayangan
Apa khabar kamu?
Bertemu kembali kita ye, hehe
Sibuk sungguh nampaknya Puan Blog sekarang
Dah masuk bulan ke dua tahun baru
Hari ni baru jumpa password blog

Sihat korang?
Aku sihat2 je
Anak2 sihat

Update pertama guna komputer
Poyo kan?
Tu ari bagi alasan, malas nak update blog guna laptop tak feel
Dah ada komputer pun malas jugak
Eh! Ko nak apa sebenarnya ni Irfa?

psttttttttttttttt aku ada masa;ah nak kecikkan gambar guna komputer ni
maklumlah dah setahun lebih tak ngadap komputer
banyak dah lupa

Okey lah esok sambung kalau rajin
kbai

5 comments:

Arief Munandar said...

Semoga besok rajin :D

Nieda ramly said...

happy new year

paridah said...

WAH DAH MULA SELAK BLOG YA IRFA..KALAU XDIGUNAKAN PC R APA SAJA MMG TERLUPA FUNGSINYA

HeNRieTTa JoSe said...

comelnye budak 2 orang tu...kiut je baby....

Sweetie said...

Saya pun dah sebulan berlalu 2017, baru update n3. Sibuk gak la ni...hehhee... Saya kalau nak kecikkan gambar guna photoshop Irfa. alternatif lain tak biasa dan tak pandai.